Siden oppstart i 2008 har Plus500 tatt en ledende posisjon blant de ulike markedsplassene som tilbyr CFD trading. På Plus500 kan du også trade CFDer på opsjoner.

 • CFD på opsjoner

 • 0 % kommisjon

 • Konkurransedyktig spread

 • Godkjent av Finanstilsynet

 • 24/7 kundesupport

76,4% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

Ikke mulighet for hedging

Plus500

Selskapet Plus500 har hovedkontor i Israel, og har også kontorer i Storbritannia, Australia, Bulgaria, Kypros og Singapore. Tradingappen og nettsiden er tilgjengelig på 32 ulike språk, også norsk. På markedsplassen har du tilgang til over 2000 ulike CFDer. Aksjeselskapet Plus500 er notert på LSE og har tickeren PLUS.

Lisenser og sikkerhet

Plus500 UK Ltd har kontor i London og er derfor regulert og lisensiert av FCA. Ved å trade på Plus500 påfører du deg motpartsrisiko. Denne risikoen blir begrenset ved at Financial Services Compensation Scheme stiller garanti for innskudd og posisjoner med en verdi opptil £85 000 pr person pr selskap.

Fra det norske Finanstilsynet har Plus500 lov til å tilby Mottak og formidling av ordre, Utførelse av ordre, Egenhandel, Oppbevaring og forvaltning av finansielle instrumenter, Tjenester tilknyttet valutavirksomhet i forbindelse med ytelse av investeringstjenest.

 • Finanstilsynet
 • Plus500UK Ltd er autorisert og regulert av FCA (#509909)
 • Plus500CY Ltd er autorisert og regulert av CySEC (#250/14)
 • Innskuddsgaranti fra FSCS

Finansielle instrumenter

Plus500 tilbyr CFD trading på en rekke underliggende instrumenter. I alt finnes det mer enn 2000 ulike CFDer som kan trades. For eksempel har du tilgang på et stort antall aksje CFD på norske, amerikanske og europeiske aksjer. Videre kan du også trade CFDer for de største og viktigste indeksene og børsnoterte fond. Når det kommer til valuta og råvarer kan du trade mange av de viktigste instrumentene, i tillegg til mer eksotiske valutakryss.

 • CFD på indekser, råvarer, valuta, aksjer, børsnoterte fond, krypto, opsjoner

CFD på opsjoner

Plus500 tilbyr CFD på opsjoner for noen av de største og mest omsatte aksjene i USA. Videre finner du også CFD på opsjoner for indekser og de viktigste råvarene. Det utstedes CFD på både put opsjoner og call opsjoner. Innløsningsdato er inneværende måned og neste måned.

Aksjer
Alphabet
Amazon
Apple
Deutsche Bank
Facebook
Microsoft
Netflix
Snap
Tesla
Twitter
Indekser
Europa 50
Nasdaq 100
Nederland 25
Storbritannia 100
Tyskland 30
USA 500
Råvarer
Gull
Nat gass
Olje

CFD på opsjoner er kompliserte produkter, og derfor passer ikke CFD opsjonstrading for alle. Normalt kan dette passe for tradere som enten har erfaring med, og er komfortable med å trade på finansmarkeder, og som forstår risikoen forbundet med gearing, eller har evne til å bære et tap på 100 % av investerte midler, eller har en høy toleranse for risiko, eller har intensjon om å bruke produktet for kortsiktig investering, spekulering, diversifisering av portefølje eller for hedging av et underliggende instrument.

Spread og kostnader

Ved kjøp og salg av CFD på opsjoner vil du betale en spread. Spread er forskjellen mellom kjøps- og salgskurs. Spread varierer for de ulike typene CFDer, spread kan også variere i perioder med mye volatilitet i markedet.

Dersom du beholder dine CFD posisjoner over tid vil det påløpe et gebyr for nattfinansiering. Hvor stor denne kostnaden er avhenger av type CFD. Du kan enkelt finne denne informasjonen ved å trykke på Detaljer ved siden av CFDen på handelsplattformens hovedside. Dette gebyret påløper ikke på posisjoner med CFD på opsjoner.

Dersom du gjennomfører handler i CFDer som er nominert i en annen type valuta enn det du har på kontoen din vil det påløpe et valutakonverteringsgebyr. Valutakonverteringsgebyret blir gjenspeilet i sanntid for urealisert fortjeneste og tap på en åpen posisjon.

Bruker du garantert Stop/Loss ordre for å forhindre slippage vil du handle med en større spread.

Gearing

Plus500 følger ESMA reguleringen av gearing. Denne foreskriften legger føringer på hvor mye ulike posisjoner kan belånes eller geares. Posisjoner med CFD på opsjoner kan geares inntil 1:5. Dette gjelder også for CFD på aksjer og børsnoterte fond. Indekser og råvarer kan geares opptil 1:20, mens valuta kan geares opptil 1:30.

 • Opptil 1:5 gearing på CFD opsjoner

Shorting

Siden Plus500 tilbyr CFD trading vil du ikke kunne innta en ordinær short posisjon hvor du låner aksjer som selges i markedet. Derimot kan du kjøpe CFDer som er konstruert slik at de gir en positiv avkastning dersom det underliggende instrumentet faller i verdi. Når det kommer til CFD på opsjoner vil du kunne kjøpe CFDer på put opsjoner som gir avkastning dersom verdien på det underliggende instrumenter faller i verdi. (Her er det viktig å huske på at CFD på put opsjoner har en strike kurs, dermed vil tid til innløsning, volatilitet, risikofri rente og prisen på det underliggende være avgjørende for kursutviklingen på CFD put opsjoner.)

Garantert Stop/Loss

Stop/Loss er et viktig verktøy som kan minimere tap dersom markedet beveger seg i en retning som fører til tap på dine posisjoner. Stop/Loss er en effektiv strategi, men den er ikke ufeilbarlig. I enkelte tilfeller kan det være stor avstand mellom kjøps- og salgskurs, eller kursen kan falle brått. Dette kalles for slippage. I disse tilfellene er det ikke gitt at du får solgt ut posisjonene, noe som kan gi et større tap en beregnet.

Plus500 tilbyr garantert Stop/Loss som gjør at du er garantert til å få solgt ut posisjonen din til forhåndsbestemt kurs. Dette sikrer deg mot uforutsette tap fra slippage. Dersom du velger å trade med garantert Stop/Loss vil du ha en større spread. Dette er eneste ekstra kostnad som påløper ved trading med garantert Stop/Loss på Plus500.

Tradingprogram

Tradingprogrammet til Plus500 inneholder mange nyttige verktøy. Med økonomisk kalender har du god oversikt over hvilke viktige tall som blir lagt fram fra statistikkbyråer og sentralbanker over hele verden. Videre finner du også dato for utbytte og resultatfremleggelser fra aksjeselskap i den økonomiske kalenderen.

Når det kommer til risikohåndtering kan du legge inn Stop Limit som gjør at posisjonen din selges ut med gevinst om kursen når et bestemt nivå eller Stop/Loss som selger ut posisjonen din dersom kursen skulle gå gal vei av det du hadde tjent på. Plus500 tilbyr også garantert Stop/Loss.

Med tradingprogrammet kan du også lage dine egne tekniske analyser, og du har selvsagt realtidskurser på CFDene som kan trades på Plus500. Du har mulighet til å tegne inn teknisk støtte og motstand, trender og formasjoner, og bruke tekniske indikatorer.

Plus500 app

Plus500 tilbyr også en egen app for trading på mobil. Denne kan lastes ned for iOS og Android. Appen er brukervennlig, og du kan også gjøre tilpasninger. Med appen har du god kontroll på kursutvikling og markedsentiment. Det er heller ikke noe problem å legge inn kjøps- eller salgsordre, og gjøre innskudd eller uttak med appen.

Åpne konto på Plus500

Å åpne en konto på Plus500 er uten kostnader, og du får med realtidskurser på CFD for opsjoner, aksjer, indekser og de andre instrumentene Plus500 tilbyr. For å åpne en konto kan du følge denne fremgangsmåten:

 1. Gå til www.plus500.com
 2. Oppgi mailadresse og lag et passord
 3. Du er nå innlogget, åpne menyen på venstre side og velg Konto og deretter Bekreft konto
 4. Oppgi navn og fødselsdato
 5. Velg din handelskonto, Plus500 UK Ltd er for tradere i Norge
 6. Velg land og oppgi informasjon om hvor du skatter
 7. Fyll inn adressen din
 8. Aksepter vilkår og betingelser
 9. Opplys om din tradingerfaring
 10. Oppgi informasjon om din økonomiske situasjon
 11. Fullfør din handelsprofil og redegjør for din kunnskap

76,4% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

Betalinger og sikkerhet

Når du skal gjøre innskudd på Plus500 kan du velge mellom flere ulike metoder. Minste innskudd med VISA, MasterCard og Skrill er 1000 kr, med bankoverføring er det 3000 kr som er minste innskudd. Maks innskudd med bankkort er 500 000 kr, mens det ikke er noen øvre grense for innskudd med bankoverføring. Skal du gjøre uttak vil uttaket ditt bli behandlet innen 3 virkedager. Gjør du uttak til Skrill vil pengene være på konto kort tid etter de er sendt, men de andre metodene kan det ta mellom 1 og 5 virkedager før de er på konto.

 • VISA, MasterCard, Skrill, bankoverføring
 • Uttak sendes innen 3 virkedager

Kundeservice på Plus500

Plus500 har veldig mye nyttig informasjon på nettsidene sine. Denne infoen dekker alt fra hvilke CFDer du kan trade, priser og avgifter, og om selskapet. Det er også en FAQ tilgjengelig, som kan gi deg svar på de mest vanlige spørmålene. Dersom du må kontakte kundeservice kan du gjøre det ved å bruke ticket systemet. Kundeservicen har åpent 24/7.

 • FAQ
 • Ticket-system
 • CFD på opsjoner

 • 0 % kommisjon

 • Konkurransedyktig spread

 • Godkjent av Finanstilsynet

 • 24/7 kundesupport

76,4% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

Ikke mulighet for hedging